IL DIVO идват в България през октомври за шоу в подкрепа

...
IL DIVO идват в България през октомври за шоу в подкрепа
Коментари Харесай

Спечели билет за шоуто на IL DIVO с най-големите хитове на групата

IL DIVO идват в България през октомври за шоу в поддръжка на новия им студиен албум и в памет на един от звездните гласове на квартета.

След трагичната загуба на Карлос Марин , който си отиде през декември едвам на 53-годишна възраст, останалите членове на мултинационалната група – американският тенор Дейвид Милър , френският поп артист Себастиен Исамбард и швейцарският тенор Урс Бюлер , не престават с турнето си, което минава в символ на респект към Марин и в поддръжка на Фондация Карлос Марин.

 IL DIVO Ил Диво Pragma Music Entertainment

Със международната си обиколка IL DIVO освен показват десетия си студиен албум, “For Once In My Life: A Celebration Of Motown ” , само че и извършва най-големите шлагери с присъединяване на специфичен посетител, баритона с мексикански корени Стивън Лабри . Реномираното издание Opera News подрежда 34-годишния артист, роден в Далас, измежду петте водещи лирични баритони, които би трябвало да се преживеят онлайн.

Очакваме популярните IL DIVO в София на 22 октомври в зала 1 на НДК . Шоуто ще бъде изпълнено с шлагери на квартета от неговия голям азбучник и дава обещание невероятна театрална продукция. Билети може да закупите от.

За да сте измежду 5-мата щастливци, които ще получат двоен билет за концерта , отговорете на въпроса по-долу и се запишете за присъединяване като попълните формата. Пълните условия на играта можете да откриете.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР